Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn Anne-Mieke van Hulst en Gerard van der Plas.

Samen zijn wij de uitvaartverzorgers van :

Van Hulst & Van der Plas Uitvaartverzorging.

Wij zijn gediplomeerd uitvaartverzorger en hebben samen de opleiding gevolgd bij Gaandeweg uitvaarteducatie in Apeldoorn.

Na de opleiding hebben wij besloten om als zelfstandig uitvaartondernemer te starten en hebben inmiddels de nodige ervaring opgedaan.

Samen hebben wij onze sterke punten gebundeld en vullen  elkaar waar nodig goed aan .

Onze missie is om naar u te luisteren en zo uw wensen te vertalen naar een begrafenis of crematie die precies past bij de nabestaanden en het leven wat uw dierbare heeft geleefd.

Ongeacht een verzekering die u wel of niet heeft of een lidmaatschap bij een vereniging, H&P staat altijd voor u klaar.

Ons werkgebied spreid zich uit over de gehele Bollenstreek, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout,Gemeente Teylingen ,Voorhout, Warmond, Sassenheim.

Maar ook daarbuiten kunnen wij u van dienst zijn.

“Samen maken we de juiste keuze voor een passend en waardig afscheid”

Anne-Mieke van Hulst.

Ik ben geboren en getogen in Voorhout. Ik woon al mijn hele leven met heel veel plezier  in de Bollenstreek . De wens om  in de uitvaartverzorging  te gaan werken was bij mij al heel lang aanwezig. Ik heb heel veel jaren in de gezondheidszorg gewerkt waarbij ik veel mensen heb  bijgestaan in hun laatste levensfase. Nadat ik de opleiding tot uitvaartverzorger heb gevolgd durfde ik de stap te nemen en ben in augustus 2017 samen met Gerard onze eigen uitvaartonderneming gestart. Mijn missie is om met de nabestaanden een persoonlijke en unieke uitvaart samen te stellen, die recht doet aan het leven en sterven van hun dierbare. Door te luisteren, mee te denken, rustig de tijd te nemen en  iedereen de ruimte te geven voor hun emoties en ideeën kan ik de uitvaartwensen vertalen naar persoonlijk en liefdevol afscheid. Ik doe dit met passie en gedrevenheid, het geeft mij enorm veel voldoening .

Voor mij geldt :

“Elk afscheid doet ertoe…hoe groot of klein ook”

Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Gerard van der Plas

Na jarenlang in de gezondheidszorg en Horeca te hebben gewerkt, maakte ik in 2016 de overstap naar de uitvaartverzorging. Na eerst als uitvaartverzorger bij een  uitvaartvereniging te hebben gewerkt en de nodige ervaringen te hebben opgedaan en daarnaast de opleiding tot uitvaartbegeleider heb gevolgd ben ik een zelfstandige uitvaartonderneming gestart……..

Van Hulst &Van der Plas .

Het contact met nabestaanden en het feit dat ik echt iets voor mensen kan betekenen die in een moeilijke periode van hun leven terecht zijn gekomen zijn voor mij een enorme drijfveer.

Gesterkt door de vele positieve reacties die ik van nabestaanden heb mogen ontvangen, heb ik besloten om met ingang van 1 augustus 2017, samen met Anne-Mieke een eigen uitvaartonderneming te beginnen.

”Het is een beroep waarbij je veel voor nabestaanden kunt betekenen en het voelt goed wanneer je ze kunt ondersteunen bij het afscheid nemen van hun dierbare.”